Rullningar.

Har ändrat mitt sett att träna Zamson på nu, tränar i 10 minuters perioder med minst 15 mins paus i mellan (Där 5 minuter ska vara lek och resten ta det lungt)  för annars går han upp i förmycket varav och då lysnar han inte utan gör massa en massa trix och "hoppas på det bästa"

Som exempel ser man här, bad han rulla men han ville hellre leka och snurrade därför på rumpan?
Istället för att rulla haha, lill snuffe.



Printad ur film.


Snö.

Ush och blä nu kommer snön till skåne, det ska ju faktist bli vår nu..

Iallafall uppdateringen har inte varit något att hurra över som ni säkert märkt, men har inte haft någon tränings lust och därav inte haft något att uppdatera om, men har blivit riktigt taggad nu så nu jäklar kör vi.

Är hemma idag så skulle ut och ta lite bilder innan så fick bli lite ploj träning med Zamson med, har filmat 2 filmer så lägger upp de så fort de är klara, ska även ut och träna båda vovvarna snart igen hade jag tänkt.






Bild printad ur film.


Tävlingsplaner

Har varit lite dålig på att bloggan nu på sistående igen, men har fullt upp.
Igår tränade jag spinning & skivstång och hade aldrig lyft vikter innan dess så har bra med muskelvärk idag, villket är mindre kul då jag ska jobba ikväll...

Annars så har jag börjat kolla mer och mer på tävlingar så våran första agillity tävlingar lär bli den 15 april, finns ingen tidigare så.
Har även kollat lite på en utställning i mars, och ska nu kolla efter spår och lydnads tävlingar.



RSS 2.0